Pinupfotografering


Vad är en pinuppa?
Synen på pinuppan har minst sagt sett olika ut genom åren. Från att tagit sin start som en form av kvinnans frigörelse från mannen under slutet av 1800-talet när de med hjälp av cykeln kunde ta sig runt utan manlig eskort. Kvinnor som då tidigare ansetts vara sköra och hjälplösa, fick istället en viss pondus vilket ledde till att kvinnan sågs som något att åtrå istället för en mans självklara ägodel i hemmet.

Kalenderflickan
De första pinupmodellerna tog plats i kalendrarna som trycktes av olika företag, som tidigare innehållit bilder av George Washington, men som byttes ut då försäljningssiffrorna var låga. Här kan varit första insikten i att ”sex säljer” och det blev snart standard att avbilda kvinnor som sensuella. Med böljande, blankt hår och långa ögonfransar samt ett varmt, flirtigt leende blev hon den ouppnåeliga drömkvinnan för många män. Pinupmodeller som vi idag känner dem blev vanliga i Amerika under 1940-talet, som en slags uppmuntran för soldaterna att hålla modet uppe och fortsätta kämpa, för de vackra kvinnornas skull, de som väntade i hemstaden.

Pinupfotografering
3200:- inkl.moms
Inkluderar:
– Ca 3 timmars fotografering
– Utlåning av veteranbilar och annan passande rekvisita
– 12 stycken redigerade digitala bilder

Välj till styling av utbildad make-up artist
1300:- inkl.moms


Malin –

Helt otrolig duktig fotograf! Nervös som man var inför sin första fotografering släppte allt när man började jobba med Angelica. Helt otroliga pinup bilder har jag nu – stort tack igen, kommer att återkomma!!

Anna –

Otroligt proffsig fotograf med stort hjärta! Kände mig lugn, avslappnad & trygg i hennes närhet och fotona blev helt amazing! Rekommenderas verkligen!

Louise –

Totalt underbar människa som verkligen kan få en att slappna av och skapar magi med sin kamera. Superduktig och rekommenderas varmt!