Bröllop

Är ni på gång att gifta er?
Grattis!

En bröllopsdag är verkligen sprängfylld av känslor.
Förväntan, skratt, tårar och inte minst kärlek!

Att få bli utvald som fotograf att få följa med och återskapa den här stora dagen i bilder, är ett otroligt privilegium. Även om jag försöker se mig själv som “en fluga på väggen” såna här dagar så är det omöjligt att inte svepas med i känslostormarna under dagen, vilket ofta kan sluta med att även jag står där med tårar i ögonen.

Vi är så glada över att vi anlitade Angelica att fota vårt bröllop!
Hon är så duktig, rolig och professionell. Resultatet är fantastisk och vi är så nöjda!
Hon fångade ögonblick vi inte ens var medvetna om.
Fotoalbumet hon gjorde är jättefint och familj/vänner som har sett de har gett många fina komplimanger.
Och man vet att bilderna blir bra när fotografen gör glädjetjut under tiden hon fotar!
Så underbart att hon var så engagerad!

– Amanda och Christoffer

Enligt mina kunder så upplever dem att det är enkelt att slappna av med mig bakom kameran.
Kanske kan det bero på att jag oftast blir så engagerad i att få mina kunder att ha roligt framför kameran, så jag inte riktigt tänker på hur jag själv ser ut bakom 😉

Jag älskar spontana foton och idéer och är mer än gärna öppen för förslag från er sida, men jag guidar er även genom fotograferingen om ni behöver det.
Även bröllop av den mer “udda” sorten är otroligt roligt. T.ex. var jag med om ett brudpar som gifte sig i en luftballong!
Med andra ord, jag försöker mig gärna på lite utmaningar!

Att fånga alla viktiga ögonblick under en bröllopsdag, har man bara en chans till att göra rätt, till skillnad från en “vanlig” porträttfotografering.

Investeringen i en bröllopsfotograf är en stor post i budgeten men definitivt inget man ska kompromissa på, då den här dagen kan komma att bli en av ert livs största dagar.
Även om man har en vän eller en släkting som äger en bättre kamera, så är det ändå stor skillnad på bilder tagna av någon som är rutinerad inom ämnet gällande slutartider, ljus m.m.
Resultatet av fotograferingen ska ju vara foton som du med glädje kan plocka fram om och om igen för att drömma tillbaka med.

Om ni ger mig lyckan att få vara med på er stora dag så kommer ni få med er en lyhörd, engagerad och uppmärksam fotograf som levererar genuina, äkta och viktiga ögonblicksbilder.

Tveka inte att höra av er om ni har några som helst funderingar.
Jag hjälper er gärna!


Vi anlitade Angelica till vårat bröllop, den dagen i livet där inget får gå fel!

Den proffsighet och lättsamma stämning som Angelica utstrålar gjorde att inte bara fotograferingen gick galant utan även hela bröllopet. Vi fick dom absolut bästa ögonblicken på bild vilket är ett måste då man tyvärr fort glömmer hur dessa underbara dagar är.

Angelica skulle vi rekommendera alla dagar i veckan och till alla vi känner och inte känner!

– Emeli och TommyI sista minuten hittade vi Angelica två dagar innan bröllopet då vår första fotograf bokade av.
Som en stormvind tog Angelica över, fick oss att känna oss lugna och kunde verkligen njuta av vår dag. Fast vi inte hade direkt någon tid att förbereda oss tillsammans så blev det kanon.
Vi fick det vi ville, glada levande bilder på riktiga människor som inte obekvämt behövde posa framför kameran.

Bilderna kommer vi kolla på en miljon gånger och vi är så tacksamma för denna upplevelse och de fina bilderna vi har för livet. Har inte ångrat en dag att vi anlitade Angelica och skulle rekommendera henne vilken dag som helst

– Sandra och Mathias

Angelica är väldigt lyhörd och mottaglig för våra önskningar och idéer.
Hon ger också egna förslag och idéer som hon ser passar in på oss och miljön runt omkring. Vi är supernöjda både med hennes bilder och henne som fotograf.
Kan starkt rekommendera henne. Helt klart 5 av 5!

– Anette och Joakim
Söker du en kreativ, enormt duktig, fantastisk, ödmjuk, idésprutande, lyhörd fotograf som e beredd att göra d lilla extra för att få till den perfekta bilden….. ja då behöver du inte leta mer – HÄR E HON!

– Camilla och Roger

Alltså wow vilken fotograf!
Vill man ha något utöver det vanliga så är det henne ni ska kontakta, så lättsam och rolig, så inga problem att stå framför kameran.
Vi har så fina bilder från våran stora dag!

För evigt tacksamma!

– Eleonor och Pontus