Om mig


Foto: Benny Ottosson

Hallå!
Vad kul att du hittat till mig och min hemsida!

Söker du efter en fotograf och vill ha en person som är lyhörd för idéer, lättsam och noggrann med detaljer?
Då kan du ha hittat rätt!

Min bildstil dras emot en stil med mycket färg och kontrast, men även mycket tidlösa bilder i svartvitt. Jag har även nischat min verksamhet mycket åt retro och pinup-bilder, vilket ni kan läsa mer om under avsnittet pinupfotografering.

Var finns jag?
Jag bor i Annelund, strax utanför Herrljunga, tillsammans med min sambo och våra två hundar. Därmed utgår jag självklart härifrån, men åtar mig mer än gärna uppdrag runtom i hela vårt avlånga land då jag ser det som en chans att även få upptäcka nya fantastiska platser och miljöer.

Vem är jag?
Mina nära och kära beskriver mig allt som oftast som en glad, omtänksam och varmhjärtad person. Vilket jag nog faktiskt vill hålla med om 🙂

Fotograferingen för mig är i dagsläget ett deltidsjobb, då jag annars jobbar heltid på en webb-butik som ekonomiassistent/kundtjänstmedarbetare. Jag har även ett par säsonger som skolfotograf i bagaget, något jag fortfarande åtar mig när livspusslet går ihop.

Utöver fotograferingen har jag och sambon ett stort intresse för det gamla. Vi har en stor samling med veteranbilar, mopeder, cyklar m.m. Något som ofta lånas ut till mina kunders fotograferingar och som brukar vara ett uppskattad detalj på bilderna!


Vad folk säger

Proffsig, detaljnoga, ärliga bilder, fantastiska kompositioner. En alldeles underbar fotograf!

Cia

En mycket duktig, proffsig, lyhörd och oerhört lättsam tjej som såg till att mina smått galna idéer blev uppfyllda. Hon lyckades fånga känslan precis så som jag önskade!

Tanya

Så otroligt duktig och fångade de perfekta ögonblicken och bilderna blev så magiska på mina barn! Rekommenderar verkligen dig Angelica, tusen tack!

Josephine


Vi tar och skapar något tillsammans.