Om mig

Vem är det som är bakom kameran?
Ja, Angelica heter jag och är en forna västkust-bo på snart 30 år som numera är bosatt ute på landet i den lilla orten Ljung, strax utanför Herrljunga.
Hit flyttade jag 2012 ihop med min kära sambo efter vi fann vårt eget lilla paradis.
Han brukar fyndigt säga att han “importerat mig till landet”.. 😉

Som person beskrivs jag som omtänksam, glad, påhittig och kanske till och med lite envis!


Fotograferingen för mig är i dagsläget ett deltidsjobb, så när jag inte står med kameran i handen jobbar jag med kundtjänst och sälj på en webb-butik som säljer delar till veteran-bilar.

Men trots att det ännu “bara” är att deltidsjobb, så betyder fotograferingen oerhört mycket för mig. Den där kameran har gett mig så mycket genom åren så det går inte att beskriva i ord..
Det är få som tror det, men bara för några år sedan så var jag en blyg, osäker och introvert tjej som var nästintill livrädd för att prata med andra människor – idag är jag rena motsatsen!

Tack vare detta har fotograferingen verkligen blivit min stora passion och jag är så glad över att jag får leva en bit av min dröm. Det kan man ofta uppleva under fotograferingar med mig då jag gärna tjoar högt av lycka när jag fått en riktigt bra bild, eller att jag blir så uppslukad av det jag gör så jag hittar de mest udda arbetsställningarna man kan tänka sig.
Men det tror jag mest är en win-win då mina kunder ofta kan skratta gott åt mig också!

Utöver fotograferingen har jag och sambon ett stort intresse för det gamla, så pass att vi har en egen retro-mack i trädgården!
Vi har även en stor samling med veteranbilar, mopeder, cyklar m.m. som används vid fotograferingar men som även går att hyra för bröllop/student.

Dock så är det enbart en utav dessa fordonen som jag stolt kan säga är min egen och det är min Amazon -69, som jag fick i 20års present utav min sambo efter han hörde att min pappa hade kört en likadan när jag var liten.
Den bilen kan man ofta se ute på vägarna om somrarna med företagsloggan på när jag är på väg ut på jobb!